Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Teropos

    Teropos Board Administrator Team Drakensang Online

    Ahoj, zkoušel jsi údržbu klienta? tzn. vymazání tempů? Pokud nevíš jak na to, pošlu ti návod.
     
  2. ortikwoodelves

    ortikwoodelves Forum Greenhorn

    Hádám že si měl na mysli přesně tohle? To jsem dostal od podpory, ale vyzkoušeno 2x a nic. Jestli máš na mysli něco jiného, budu rád za každou radu.

    1) Stlačte najednou klávesy "Ctrl" + "Shift" + "Esc" a ve správci úloh přejděte na záložku "Procesy". Zkontrolujte, že není spuštěný proces "dro_client.exe" resp. "thinclient.exe" a pokud jsou, ukončete je.
    2) Stlačte "Win klávesa" + "r". Do pole zadáte "%temp%" a potvrdíte. Typicky budete v adresáři "C:\Users\jméno účtu ve Windows\AppData\Local\Temp", kde bude složka "DSOClient" a tu celou smažte.
    3) Odinstalujte klienta "Všechny programy > Drakensang Online > Uninstall" a počkejte, až se dokončí odinstalace.
    4) Promažte DNS cache. Opět "Win klávesa" + "r", do pole pro spuštění napište "cmd" a potvrďte. Vyskočí černé okno (DOS příkazová řádka). Tam napište "ipconfig -flushdns" a opět potvrdit.
    5) Restartujte PC. Následně proveďte opětovnou instalaci nově staženého klienta

    Tento postup by měl vyřešit většinu běžných potíží s DSO.

    Jak vymazat cache hry?
    Ukončete hru. Stlačte "Win klávesa" + "r". Do pole zadáte "%temp%" a potvrdíte. Typicky budete v adresáři "C:\Users\jméno účtu ve Windows\AppData\Local\Temp", kde bude složka "DSOClient" a tu celou smažte.
     
  3. Teropos

    Teropos Board Administrator Team Drakensang Online

    Ano, měl jsem na mysli toto. Udělal jsi to určitě správně dle postupu? Mnoho lidí tvrdí, že to udělali, ale při "větším" prozkoumání to neudělali. Jelikož ti tedy zřejmě špatně načítá grafika, myslel jsem, že by toto mohlo pomoci.
    Zkoušel jsi například snížit grafické zpracování ve hře?
     
  4. ortikwoodelves

    ortikwoodelves Forum Greenhorn

    Dnes jsem to udělal ještě jednou do třetice ale marně, stojím si za tím že jsem vše udělal tak jak je psáno. Ano, zkoušel jsem dokonce dát grafiku na nejnižší, ale nic se nezměnilo..
     
  5. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Otázka robil si v poslednej dobe niečo z PC? Napríklad si nainštaloval novšiu verziu Windows? Prípadne či ti neodpalilo RAMku. Ak si mal dajme tomu RAM 64 GB a kleslo ti to na RAM 16 GB. Mrkni do nastavení vo Windows a pozrí čo píše -špecifikacia zariadenia - tam je procesor a RAM....

    - A ako si na tom z Hardiskom, či ho nemáš zaplneny na prasknutie. Napriklad na 98 percent zaplnený či ho nemaš

    Skúšal si z antivírusom prekontrolovať či tam nemáš vírus, alebo niečo čo ti na pozadí beží, čo spomaľuje PC..... napr. miner na ťažbu kryptomien. Neklikol si niekde kde si odsuhlasil že budu mocť využívať časť tvojej výpočtovej kapacity - project SETI ( no to uberie myslím 10 percent ).

    Prípadne ak máš nejakého kamaráta čo sa rozumie PC, či by sa nepozrel na počitač.
    Spustiť utilitu ktorá prekontroluje čo všetko máš nainštalované a čo beži na pozadí.
    Tie utility ti aj ukážu aký program koľko percent využiva z procesora.


    Skus aj medzimárodné fórum, na poľskom sú občas dobré veci, pripadne na anglickom fore.

    Otázka na záver, ako dlho ten problém pretrváva? Od nejakej doby alebo si mal už aj v minulosti rovnaky problém.
     
    Last edited: Apr 12, 2024
    micuna13 likes this.
  6. ki84

    ki84 Advanced

    Dobrý deň. Dlho som sem nenapísal, teraz by som ale naozaj potreboval pomoc, poradiť.

    Keďže z bossa "Vzdor klamu" nepadajú ingrediencie na predmety od neho, je možné nejakým spôsobom zvýšiť level z neho vypadnutých prsteňov na stupeň 145, keďže on sám má max lvl 140?

    A druhá vec.

    Dnešný Hotfix som zatiaľ akosi nepochopil. Kde mám dropovať tie ingrediencie ako napr. mango, mrkva, atď.. A čo potom s nimi?


    Ďakujem a želám pekný deň.
     
  7. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    -Ak je boss alebo príšera na inej mape ako mapa medzisvet, tak má maximálne 140 level a teda vypadne z nej 140 level predmet maximálne.
    -Zvýšiť level sa nedá na 145. Iba v medzisvete ti dropnu na najvyššiej obtiažnosti predmety z levelom 145.

    Vyrobiť veci ( set z bossa - mapa Prvotná iskra) sa nedá na ponku, dá sa iba vylepšiť - skombinuješ ich z prsteňom z tej istej mapy.

    Mapa Prvotna iskra tam sa farmia výborné veci z bossa. Stačil dať na ponk napríklad čižmy čo dropli na memilosti-(obtiažnosť) a dať to dokopy z prsteňom čo si dropl na krviprelievani. Výsledny predmet - čižmy potom mali 140 level. Už sa nedalo nijako to ďalej zvýšiť na 145 level.

    Hráči sú teraz na discorde, tam skôr dostaneš odpoveď na otázky. Teda tí hráči čo nemajú BAN napríklad za rôzne srandičky

    Tie veci na nadchádzajúci event by mali sa dať získať v Hagastovej jaskyni- mrkva, mango.... Získaš recept a vyrobíš nejaký BUFF alebo esenciu. Recepty sa budu dať kúpiť v meste.
    Prajem pekný večer.
     
    Last edited: Apr 22, 2024
    ki84 likes this.
  8. ki84

    ki84 Advanced

    Ok. Vďaka.