Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. bibere

    bibere Someday Author

  2. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Uhh... Köszi..eltökélt szándékom volt inf7en nyitni a t10es egyedik miatt... De ha nem jönnek akkor maradok az inf4nel...

    Köszi az infót.

    Pontosan amúgy ezt hiányolom főleg a BP részéről..hogy kb mindenre a saját károdon jösz rá.. Állandóan belekavarnak az eventekbe de sehol egy friss infó előre róla...
     
    bibere and couda22 like this.
  3. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Én irtam hogy csak kinzón tolom a magok miatt ott volt goblin izé mert hullámnak nem nevezném azt a 10et ami jött :) Dobtak 3-4 lóherét per goblin, s asszem méreg kazi volt
     
    Adrienn27 likes this.
  4. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    bibere likes this.
  5. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    Köszi a válaszokat..:)
     
  6. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Pokoli 3-on az ezüst láda most 80 kulcs, eddig 60 volt! Pokoli 4-en meg a 80 kulcsos láda most a rettenthetetlen hősies ládája lett és 160 kulcs kell hozzá! Röhejes már az egész játék, ahogy a játékosokat szívatják! A múltkor jópár ládát kinyitottam megszereztem az ékköveket, királyi köveket, most meg kinyithatok egy ládát vagy két ezüstöt amikből nem kapok semmit! Mert ugye értelmes ember örül ha az első sávot meg tudja csinálni. A játékosok nagy része már be sem tud menni belépő híján! Lassan oda jutunk, hogy lesz event de kinek!? Be sem tudunk menni rá! Egyre rosszabb a játék!

    Másnap történt.... :

    Csak, hogy ne legyen dupla poszt akkor jöjjön a 160 kulcsos láda nyitás, amit ugye az első sáv végigjátszásával egyszer lehet megcsinálni! Egy nagy nulla semmi, megkaptam a szokásos védelmes követ mert ha királyi követ adnak akkor mindig csak ezt adják. Szörnyen unalmas már és rohadtul bosszantó! A fegyverdísz meg egy 0 %-os krittel érkezett pokoli 4-es szinten!!!! Ultra gagyi az egész, aztán ezért játsszál 20 ezer haladást! Nevetséges! Gondoltam jól van kinyitom a ládát a prémet szokta elsőre adni legalább egy ideig lesz hely a tárgyaim tárolására, aztán megint a nevetséges védelmes királyi kő! Az ember agya felrobban ettől a sz.rtól!

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: May 12, 2020
    bibere likes this.
  7. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nem hiszem hogy a kis karijaiddal ki akarnád vinni az eventet lényegtelen hogy mennyi haladás kell azokon. Mellesleg abban a karidban 20x annyi vagy még annál is jóval több idő van így több szféraszilánja is.
    Minél nagyobb szinten mész annál több magot ad és annyi kulcsot amennyi belépőt használtál el vagyis minél nehezebb szinten éri meg menni. Mellesleg a jakpot jutalmak miatt bőven megéri kipörgetni az eventet, szférapocséklás bosshoz porttal menni szerintem, de mindenki arra használja amire akarja.
     
  8. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    pokoli4en 9 magot ad tudom mert kiprobáltam de 3 belépö kell ezért nem éri meg felette meg kinek van annyi pokolija??? , ezért irtam hogy a kinzó a leggazdaságosabb 3 belépö 12 mag,,,, a láda jutalmak meg nem érdekelnek 3 event óta 1 figura se jön az meg hogy a figura ládából pont az az 1 jön /magotina/ ami még nincs meg arra kb 2% az esély igy csak magozok :)
     
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    egy figura nem jön?? nekem mind kiesett többször is ezen az eventen is.. 300-320 kört mentem..kinzón... meg párat még összevissza tesztelésből...
     
  10. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Mit érek vele, hogy minden jön többször ha pont az nem jön ami kellene? Törpémnek már csak a vérmágus hiányzik, de a bevezetése óta nem kapom meg (Győzd le event XIII., XIV. XV., XVI.)
     
  11. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    JÓ neked kiesett, de ott van a 2 segitöd Mort és Maurice :) úgy könnyü
     
  12. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Érdekelne erről a remekül kivitelezett csillagarany eventről egy event végi statisztika hogy mennyi elvetemült játékos volt aki kivitte a haladást. Kár volt a fejlesztők részéről a belefektetett idő bármennyire is kevés volt az. Több szférába/aranyba kerül a belépő mint ami jutalakat ad. Olyan érzésem van hogy csak azt tesztelik hogy mégis meddig tudnak szar eventekkel elmenni amit még hajlandó bárki is megcsinálni. Pedig én még a szörnyvadászokat is kivittem buff nélkül de ezt én sem vagyok hajlandó.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  13. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Tök jó, hogy valakinek az 1,2,10. körben kiadta a tündért a bugpoint, én meg már mentem 200 kört és semmi. Rohadtul nagy szemétség ez komolyan. De itt ezt a szart abba is hagyom, több aranyat és szférát nem vagyok hajlandó elpocsékolni erre.

    Hogy éreztem hogy ezt a fost elkezdeni sem szabad
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    16 belépőt vettem aranyért.. + a napi 2 ami jön..eddig nem jött tündér.. gondolom nem is fog..de nem költök rá semmit..

    pont én is ezért vettem a 16ot Emiliánál..mondom sok posztot látok hogy elsőre,másodikra..negyedikre..csak jön majd... de nem :D

    a csillagarany aréna ellenben pofás.. sokkal jobb mint a múltkori mikor 10-20 percekig vesződött ott az ember és csak a utolsó 3-4 kör ért vmit... a jutalmak a haladásért viccesek... de jó mert nem idegesiti az embert hogy nem csinálja ...
     
  15. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Jó, hogyha a továbbiakban minél több dolgot felvesz a karakter kattintás nélkül, de egy üzit dobhatna róluk a képernyő közepére, hogy felvett valamit, mert bossznál például baromira bosszantó, hogy felveszi a magot, és nem látom, hogy milyen mag esett! Szóval egy kis időre kitehetné a képernyő közepére mint, ahogy egyébként néha szokta más dolgoknál.

    Látom a q3 2-es pályán inferno 3-as szinten (királyi kripta a köztes világban) továbbra sem sikerült betenni a két hiányzó mini bosszt! Ami érdekes mert inferno 1 illetve inferno 4 szinteken is ott vannak, az inf 3-on meg nincs ott. És nem csinálok róla videót, mert hosszú évek óta ott vannak, csak észre veszi már valaki, hogy van-e vagy nincs. Ha meg oly nagy rejtély melyikek hiányoznak akkor be kell menni inf 1-en aztán inf 3-on és ami nincs ott de inf 1-en ott volt, na az hiányzik! Értem, hogy a készítők közül senki nem játszik a saját játékával, na de mégis!...

    Inferno 6-os szinten szinte minden minibosszon rajta van a teleportáló képesség. Igen bosszantó, hogy ott állok mellette ütném és 5 másodpercig teleportál vissza mellém. Ki kéne venni, hogy ha az ellenfele ott áll mellette ne teleportálgasson már, mert semmi értelme de igen bosszantó!

    Néhány bossz továbbra sem kijelölhető bal egérgombbal. Csak szaladgál körülötte a karakter ütés helyett. Ezek Asar, Gwenfara, a Hírnök, meg még ki tudja melyikek. Évek óta nem tudják kijavítani, de harcosnak szörnyen bosszantó! Nem értem ha Heredur például tökéletes akkor miért nem lehet úgy megcsinálni a többit is!? Szóval bal egér gomb dühös ütés körbe szaladgálás helyett üssön már folyamatosan! És nem nem kívánok virtuóz modon még egy gombot nyomogatni hozzá! Mert ha lehet más bossznál jó, akkor oldják meg! Nem a mellébeszélést kérem!
     
    Last edited: May 29, 2020
  16. pukiface

    pukiface Someday Author

    Az a fekete kép a kliens kezdő képernyőjén.. inkább nem írok véleményt, egyezik azokkal amik a törölt angol topicban voltak. Egy játékfejlesztő milyen előnyt remél ettől a húzástól? Kinek/kiknek kell megfelelnie? Most megpróbálok úgy tenni, mintha nem láttam volna. DE! Nem akarok több ilyen megosztó politikai tartalmat a játék kezdő képernyőjén látni, ez nem egy politikai hirdetőtábla, ide az emberek kikapcsolódni, és nem ilyen rasszista sz@rt olvasni jönnek...!!!!
     
    Last edited by moderator: Jun 9, 2020
  17. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    traki jól megfogalmazta az egészet...(ha még ott a hsz)..

    ebbe fog a világ belepusztulni..a nagy humanizmusba..

    tegyük fel hogy egy afroamerikai rendőr tette volna egy fehérrel szemben..,akkor is ilyen felfordulás lenne-e... kétlem. Ezzel nem azt mondom hogy a rendőr nem hibázott.. csóró fickót 40 évre le fogják sittelni mert végezte a munkáját és elkapott egy visszaeső bűnözőt...
     
  18. pukiface

    pukiface Someday Author

    "Együtt a rasszizmus ellen!
    A rasszista tartalmak nem illenek a játékunkba és máshová sem! Együtt a moderátorainkkal mindent megteszünk teszünk azért, hogy egy békés környezetet teremtsünk a játékos-közösségnek. Ahogy a “csatornáink” látogatottsága nő, úgy fogjuk egyre jobban ellenőrizni a játékosok által közzétett tartalmakat, beleértve a “chat”-et és a nem megfelelő karakterneveket is, szigorúbb büntetésekkel!
    Szeretnénk emlékeztetni Benneteket, hogy jelenthettek minden “illetlen” játékbeli üzenetet és karakternevet a Supportnak!
    Köszönjük a folyamatos támogatásotokat!
    DSO Team!"

    A fentiek alapján szeretném jelenteni azt a "black lives matter" képet a kliens betöltő képernyőjén, azonnal küzdjetek a rasszizmus ellen, és szedjétek le.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  19. Bundin

    Bundin Regular

    Valaki a patchnotesban azt részt hogy "level dependent progressbar had been added" most hogy kell értelmezni? Teljesítményszint vagy karakterszint függő?
     
  20. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Bundin likes this.