Discussion Diskuzia ku akciám

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Ares, Oct 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Nechoď solo, nesežere ti to žádnej elík. ;)
     
  2. ShadowwOfThePast

    ShadowwOfThePast Forum Greenhorn

    myslí bigpoit vážně že na streamu řeknou že dragan začne 5 hezky v pátek vešchno dobrý všichni stíhají když se přijde z práce dobrý a ve finále to udělají tak že za 2 dny skončí poušť essencí a hned 2 dny na to začne druhá a dragan se kvůli tomu odsune hezky na uterý když sou všichni práci ? jako sorry ale tohle už mě přijde jako by se nám normálně vysmáli do očí (doufám pevně že mají jen bordel v tom co píšou ve hře)
     
  3. MortisCz

    MortisCz Someday Author

    ja jsem ty vsechny barvy udelal a je to opakovaci ukol. Kdezto ukol na cernou nelze splnit.
     
  4. -Tommy58-

    -Tommy58- Forum Greenhorn

    Portály jsou rozděleny na šest možností: Červený, zelený, bílý, modrý, žlutý a černý. Nejlevnější je bílý, stojí 48, černý je za 68, ostatní jsou po 80. V těchto přímých vstupech nepadá jen daný pet, či aura, ale taktéž jedna část černého setu (kromě bílého portu), a jednotlivých sfér, které jsou potřebné na vytvoření elementárních esencí. (Červená - oheň, Zelená - jed, Žlutá - blesk, Modrá - led, Fialová - temnota)
    U černého portu je to poněkud komplikovanější, tam to funguje na náhodě, může ti to hodit červenou, zelenou, modrou, žlutou, nebo fialovou mapu, která dropuje sféry na 400% esenci, když jí sponkuješ z 300%, obsahuje poslední část černého setu (helmu) a klasické odměny, jako v jiných portech. Taková menší rada, jak poznat, jakou mapu jsi dropnul - Těsně předtím, než vlezeš na mapu, podívej se na barvu krystalů a samotný gear, který můžeš dropnout, pokud tam uvidíš fialovou, bude to fialová, pokud červená, tak červená, a tak dále.
     
  5. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Modi nahlašte toto jako drobnou chybičku.Nejspíše to překladatele také bavilo jen do zelené barvy.Snad to do týdne stihnou opravit.
    [​IMG]
     
    Lemuřice likes this.
  6. MortisCz

    MortisCz Someday Author

    aha takze sance mit fialovou mapu je 0. Event hotov neustale sem chodil prez cerny portal fialovou sem nemel ani jednou.
     
    Lemuřice likes this.
  7. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    clovek by rekl ..konecne event pro 2h wary!..

    zkousel jsem to solo do i4.. docela zabava kdyz "musim" resit moby aby me zivili :D nejhorsi je to jak mi sebere movement speed a honim tam jak snek dalsi skupinu na doplneni hp..ale

    jestli se nic nezmeni,tak jsem tam byl naposled(archivements..) jakej posuk vymyslel event bez drakenovych jader? ***? kvuli cemu jako tam mam chodit a vyhazovat sferaky? set aby byl konkurenceschopnej musi dostat "zluty" stat navic.. takhle je to vicemene k pobaveni.. -1 ess za 3 kusy? hraje tuhle hru vubec nekdo od vyvojaru?? co feedback? cte to nekdo? haloooo..

    ta prvni mapa je uplne zbytecne dlouha.. ta druha zas zbytecne kratka,a bez dropu... chtelo by to vyladit..

    event hodnotim celkove tak 1/10.. jeden bod jenom za to ze jsem to vyzkousel parkrat novou mapu kde nedostanes nic :D
     
    setoneto likes this.
  8. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Pokud hrac zvladne inf3, tak uz ve skupine 3 lidi staci na 1ni mape vymlatit jen prvnotni mobky a pak jit rovnou na 2hou mapu. Ve skupce 2 lidi to vychazi na prvni mobky plus cca pulka prvni pisecne boure. Solo to chce prvni mobky plus celou prvni pisecnou bouri. Mlatit celou prvni mapu vcetne vsech bouri az po finalniho "bosse" je totalni nesmysl. Vyznam to ma jen pro splneni uspechu.

    Pokud BP dostane rozum a zmeni pocet cestovnich predmetu potrebnych pro vstup na hodnotu 1na bez ohledu na obtiznost, tak ten event hratelny bude. Urcite by dale neskodilo zatraktivneni ve forme:
    • pridani dropu drakenovych jader z "bosse" Kia mapy
    • pridani nejakeho ukolu (napr. zabit monstrum, co se objevi na 1ni mape po zdolani vsech pisecnych bouri) do prostrednich dennich ukolu; odmenou by mohl byt treba teleport na fialovou mapu (vim ze tam ted neni, ale proc ho nepridat)
    • cerny portal -> nastaveni stejne sance (20%) pro vsechny barvy, tj. vcetne fialove
    A ano, urcite by neskodilo, kdyby na 2he mape bylo vic monster. Nektera mista mapy jsou dost prazdna. Trosku by navysilo mnozstvi progressu za mapu, coz by urcite byla pozitivni vec.
     
    Last edited: May 30, 2020
    blackassam, setoneto and Geredis like this.
  9. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Nejlepsi event ever, pani Columbovou taky nikdo nevidel a vime, ze existuje, jak se do lesa vola, tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu az si bp jamu kopa... no jakou tou vylepsenou eskou bude dobry delat dragana, na co ma snizeny odolky? No a jak nejlip vyuzit karmot a sfery? Z 14k obyc fialky jsem udelal cca 9k redky, tu vylepsim tema sferama, ok a jak poznam, ze to funguje, nejaky test jako udelej ohnivou esku a bez ji zkusit treba na heredura, priklad: normalne ho delas minutu, s tou vylepsenou pulminuty? Nebo jak otestovat to dodatecny zraneni, treba ze mu ji caknu jen raketou a on bude jeste chvili horet?
     
  10. -Touchwood-

    -Touchwood- Someday Author

    Zajdi si stejneho bosse 2x, jednou normal eska jednou vylepsena. Ja mel spotrebu vylepsene esky cca o 1/3 nizsi na rangerovi. Na trpovi to pry vychazi cca na polovinu.
     
    setoneto likes this.
  11. MortisCz

    MortisCz Someday Author

    neni pravda trp s q7 kdyz da raketu tak to zere esku jak svina. Protoze strili non stop specialni strely ktery zerou 3 esky za jednu strelu.
     
  12. Cultiva

    Cultiva Forum Apprentice

    jak teda splnit ten posledni ukol když tam nic nevidim?
     
  13. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Diky, to me nenapadlo :)

    Pouzivej dela, vyhazuj je po rakete, podrzi si zvysenou dmg z q7 buffu nez se slozi. Osobne mam na trpovi cca 40% spotrebu esky oproti warovi, kde mam o 12k dmg vic

    Sam nevim, asi bys musel byt klikar a po vstupu do cerneho portalu se objevit na fialovy mape, sance bude ala bp 0.0001%
     
  14. -Touchwood-

    -Touchwood- Someday Author

    Sance bude vetsi, na tryzni jsem ji mel vcera 3x na cca 12 pokusu.
     
    setoneto likes this.
  15. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Sance na fialovou mapu je 12%, pro ostatni je 22% (4*22 + 12 = 100).
     
  16. Ulisson

    Ulisson Someday Author

    Ahoj, jsem bud slepej nebo to mam nejaky rozbity :). Vubec nevidim tu krystalickou rosu co sbiram na m1. V inventari neni, mezi klicema taky neni. Navigace mne posila k abasovi abych mu ji odevzdal v prvnim ukolu, ale nejsem schopen zjistit kolik ji mam :-/ edit: jo slepej sjem uz jsem ji nasel - je mizi klicema kde ma bejt :)

    Jinak mi vubec unika duvod proc tenhle event hrat, nikde tam nevidim zadny odmeny :)

    BTW: a jakto ze v tomhle eventu neni zadny spesl esence co bychom nekde sbirali po 2ks? To me na tom bavi vzdycky uplne nejvic... :-D
     
    Last edited: May 31, 2020
  17. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Jakoukoli. Dragan, Mortis i Khalys sice nemaji slabinu vuci neketeremu elementu, ale tyhle esence funguji jinak, nez ty klasicke, takze efektivni zraneni je vetsi nez pri pouziti ekvivalentni klasicke esence. Samozrejmne je otazkou, jak moc je to na urcite obtiznosti znat a jestli se to za tu cenu vyplati...
     
    -Touchwood- and blackassam like this.
  18. Lemuřice

    Lemuřice Forum Apprentice

    Zlatej starej event Poušť esencí....tohle je děs. :( 0/10
     
  19. blackassam

    blackassam Forum Expert

    No škoda že tento esenciální event takhle odflákli přes kopírák. To už i nízkorozpočtové filmy vypadají mnohem líp než tohle. Jestli tento postoj mají i k plánované nové expanzi tak radši ať ho z technických důvodů ani nevydávají o_O
    Mapy klidně mohli být provedené pro daný element nejen vizuálně, ale přímo i jako postih v debuffu příslušného elementu s neutrálními místy k regenu na mapě. Trošku víc fantazie by rozhodně neuškodilo pro tyto oblasti na místo trapné změny barvy pro krystaly pro jeden typ oblasti. Koncový boss mohl mít taky svou specifickou podobu elementálu i způsob a použití kouzel. Když už nic pořádně z progresu tak aspoň nabažit oči na maximum z nějakých nových efektů. K první mapě nemám nějak zvlášť velkou výtku, jako úvodní mapa s portály pro vstup dobrý...vstupy se nabírali dobře tak že nebylo potřeba nějak zvlášť setrvávat v písečných bouřích. Tak že písečná bouře jako výzva pro úspěch dobrý.
    Pokud už má být event za sféraky, kterých je momentálně spíš nedostatek tak bych si odměny představoval na lepší úrovni. Každopádně mohli být minimálně zahrnuté drakenové nebo případně třeba i zesilovací jádra od závěrečného bosse. Tím by získal něco mnohem víc pozornosti tento event. Ještě se uvidí jak moc velké uplatnění pak najdou nové elementární esence, aby byl důvod se pak vracet a hrát tento event.:confused:
     
  20. Tak já osobně tento event hodnotím kladně. Jen si mohli odpustit tu šaškárnu se sférickými fragmenty. V počtu eventů za měsíc "akce" štěstí kořistníka pro zvýšený drop SF, postrádá smysl. To to můžou nechat zapnuté stále.
    K eventu.. vítám možnost výroby spec esence, či si ji vylepšit. V kombinaci s vhodně zvoleným petem je boss rychleji dole. Už jen by stačilo přidat spec. inv na esku, protože to množství dle různých druhů je děsný...
     
    Dukynka likes this.