Discussion Ötletbörze

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Hát ha nem kell a jobb..akkor hajkurássza a nem létező droppot.. Azt se tudom mikor esett nekem utoljára öv.. Utóbbi pár újholdon kabát,rengeteg kalap(szinte minden második körben) meg talán 1-2 ruha... Ahhoz képest hogy mindig végigtolom a speed rúnákért nem egy wasziszdasz......

    Azt akartam sugallni hogy az az öv hónapokig nem biztos hogy kiesik és itt lehetőség volt "szinte ingyen" szerezni egy OP övet..(amibe sárkánymag se kell,500 földmag oszt van egy jobb bónusz mint a teljes kara szettből lenne..)
     
    opos2012 likes this.
  2. Malinea

    Malinea Forum Apprentice

    Az igaz, a semmitől jobb, de nem sokkal.
     
  3. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Az az öv nem OP. Egyszerüen nem éri megbontanom miatta a bosziszettet. Csak akkor érné meg, ha harcosnak lenne mellé bármilyen hasznáható rúha amivel potolnám a bosziruhát. De nincs az egész játékban harcos számára semmilyen felvehető egyedi ruha. Mágusnak és tőrpének lehet alternativa a buzgalom őve, de harcosként átszámoltam százszor és nem jó. Vagy sebzést vagy támadási sebességet bukok vagy mindkettőt. Ellenállást és védelmet nyernék vele, de jelenleg az nem kell.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  4. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ezt gondolom trollkodásnak szántad vagy nemtom miféle számitásokat végzel..

    az öv ad +20% dmg(alsó+felső) +10% speed.. +5% futási sebesség.. marad egy hely vállban+ruha..mondjuk marad a boszi a +17% dmg..a ruha lehet bármi ami ad + értéket (mert a boszi ruha nem ad semmit) ott a sigi mondjuk -5mp cooldown fejelés + vmi resist,gladiátor +6% resist mindenre + block..mittomén még...bármi ami ad akármit.. akár a mhorblikos ruha ami ad 5 dühöt..az is több mint a semmi a boszi ruhából....

    a bosziszett ad +11% speedet +22% felső dmg..

    mondjuk jöhetsz azzal hogy neked ilyesmi bónuszok nem kellenek.. persze :)
     
  5. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Nem ad az öv 20%dmg és 10% speed-et. Csak akkor ad, he felütötted 100-ra és tartod az 1 percet. Tehát ha szeretnéd átnézni a droppot, kraftolni farm közben, vagy rúnának beolvasztani, már nem jön össze a dolog. Egyébként is szeretek kényelmesen játszani és nem a buff lejáratát figyelni. Vagy konkrét példa, csopiba kulcsos heraldot farmoljuk és ha nem én viszem be a végső űtést akkor lejár a buff. Persze lehet mondani, hogy mikor kilépek mapra csapjak le egy szőrnyet, de éppen ezért nem használom ezt az ővet mert semmi kedvem erre figyelni. Persze ha nem használnék boszi szettet, akkor marha jó őv lenne, de nem bontom meg a szettet, hogy ugyanazt a sebzést és támadási sebességet kapjan az ővvel, mint a boszi szettel. Akkor maradok a boszi szettnél, ami mindig működik, fixen adja a sebzést és speedet szemben az ővvel.
     
    Elégedetlenkedő, Bundin and Malinea like this.
  6. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Igazából használhatod a boszi vállast és vértet a 11% támadásiért és akkor a 22% maximális sebzést cseréled le 20% sebzésre 10% támadásira és fix 5% futásira. Egyetértek hogy a stacket nem a legegyszerűbb megtartani de szerintem sokkal hasznosabb mint boszi szett.
     
  7. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Az ötletem az lenne, hogy a bekraftolt egyedikből lehessen kivenni a kék varázslatokat. Természetesen nem ingyen, kéne hozzá egy ugyanolyan tipúsú legendás és ugyanannyi mag kéne a kiszedéshez. Aztán egy másik egyedibe be lehetne kraftolni. Gyakorlatilag lehetetlenné teszi más egyedik, szettek használatát, mert nem tudjuk kiszedni az előző egyediből a kraftot. A játékosok 99%-nak fél évbe telik egy 3 platos varázslat kikraftolása (4 platos meg soha semmikor), ezért az nem opció, hogy majd sikerül egy másik kikraftolása.
     
    Hentes0 and jackoneill1976 like this.
  8. Arkhon75

    Arkhon75 Forum Greenhorn

    Szervusztok,

    a nem túl nagy fejlesztési javaslatom az volna, hogy a gyógynövény-összetevőkhöz és kraftolási komponensekhez hasonlóan a festékeket is tárolja valami non-inventory helyet foglaló módon a rendszer, mert értékes helyet foglalnak a hátizsákban, ráadásul színkomponensenként külön 1-1-et, ahogy random találja őket az ember. Gyakorlatilag inkábbb kidobálja a játékos, mert kell a hely a gyűjtött lila, legend és egyedi cuccoknak, nem beszélve az ilyen-olyan event cuccokról, kövekről, eszenciákról amiket kötelező tartogatni. Szóval, tárhelygyilkos így.

    Viszont, ha már a festékeknél tartunk, jópofa volna, ha színezhetőek lennének a petek, szárnyak, jelmezek, hátasok stb. is. Jóval egyedibbé és kreatívabbá tenné a megjelenést, illetve némileg indokoltabbá, ha a mostani 500 anderes árszabásokat nézem, ha azt várja bárki, hogy a játékosok motiváltak legyenek a vásárlásában...
     
    Last edited: Dec 29, 2019
    bibere, Bundin and jackoneill1976 like this.
  9. bnor

    bnor Board Administrator Team Drakensang Online

    Sziasztok!

    Egy ötletem lenne ami a következő:
    -Amikor az ember farmolja az összetevőket a királyi kő fejlesztéshez (pl: pikkely, moha borította kő stb...) és le kell pucolni az egész mapot ami elég idő igényes mert sok kell az adott anyagokból és be dobja a koboldot elég idegesítő hogy semmit nem ad legalább 5-10db-ot adhatna az is ha már az ember le pucolja a mapot!
     
    12xineohp and Bundin like this.
  10. 1Szoriin

    1Szoriin Forum Greenhorn

    Szép reggelt. Nemtudom mennyi esély van rá vagy volt e már szóban de azért rákérdezek. Lenne e esetleg kis esély arra, hogy a buffok kosztümök petek ikonja átkerüljön máshova vagy kikapcsolható legyen a megjelenítése mert iszonyatosan útban van zavaró! pl egy boss harcnál amikor buffok petek és a csoporttársak erősítései megjelennek konkrétan a fél kijelzőt betölti ami azért is probléma mert ha véletlenül ráhúzod a kurzort a karakter SEMMIT NEM CSINÁL! egy helyben áll nem lehet mozogni támadni ez rendkívül sok halál oka ezért 2 lehetőséget látok a kiküszöbölésre :1: kikapcsollató legyen mint a kilépés a kazamatából üzenet vagy a fegyvereffektek vagy pedig a képernyő más területére rendezés pl cset ablak alá vagy a csoporttagok alá kisebb ikon formályában :) Remélem találtok erre megoldást és hamarosan megvalósulhat :) mindenkinek jó dropot kívánok :)
     
    12xineohp and Bundin like this.
  11. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Sziasztok.
    Úgy veszem észre hogy mostanában nem pvp-nek sokan (szinte senki). Ha a napi pvp vége adna 1000 andert mindenki megcsinálna :) Egyébként annyit meg is érne mivel ha farmolsz az idő alatt, kiszedhető lenne.
     
  12. Bundin

    Bundin Regular

    Nem tudom ki hogy van vele, de a jelenlegi droppok gyakorisága igen csak a régi időket idézi nálam lvl 35-45, amikor ugyan így ritkán esett egyedi a bosstól, de a mostani és akkori helyzet közt volt egy kis külömbség, márpedig a dropp minősége, régen nem volt random egy egyedi értékei, ha kiütötted tudtad, hogy az mit ad, ellenben jelenleg, ha kiütsz valamit totál random, hiába van nemesítő, mert az az esetek 80% azonnal betöri a tárgyat. Ergó jelenleg, hogy hasonló hatást érjünk el minőségi dropp terén mint régen sokkal nagyobbnak kéne legyen a dropprateje egy tárgynak, mint régen. Mert mire megkapod olyan minőségben mint annó, addig rengeteg alja minőségűt kéne kapjál, de jelenleg ez nem így megy, ráadásul az emberek már a köztesbe is csak akkor fognak lassan betérni, ha oda valami event szól, vagy kezdő mert nem kapnak a fáradozásaikért semmit csak pár %-os statokkal rendelkező szemetet és ezt sokszor több száz kör után ellenben régen több száz kör után egy használható egyedivel tudtad elhagyni a bosst. Ennek fényében tessék megnövelni a mostani egyedik droppját.
     
  13. Pacsirta

    Pacsirta Forum Greenhorn

    Sziasztok!

    A 2 kezes tankoknak a Szétzúzás skillt meg kellene emelniük a sebzést 240%-ról legalább 300-340% -ra hogy egyszintű legyen a többi kasztal egyaránt!

    Valamint vegyétek ki a boltokból a tonikokat,medicinákat hisz a tankok nem tudnak tankolni mert nem viszik csoportba mivel nincs rájuk szükség! továbbítsátok a fejlesztők felé! Köszi!
     
  14. pukiface

    pukiface Someday Author

    A mágusoknak meg kellene emelni a fagygömb sebességét, mert lefutom a saját gömböm, a sebzését is megemelni, a meteor visszatöltését megfelezni, leérkezési idejét gyorsítani, hogy végre megközelítse a többi kaszt közepesen összerakott karaktereit, legalább full sárgára kraftolva,.. nem mellesleg Pacsita fiókjában el kellene távolítani az összes vásárolható buffot a kereskedőktől, mert neki nem kell. Légyszíves továbbítsátok a fejlesztők felé.. ;)
     
    opos2012, Malinea and Georg1974 like this.
  15. Athiae

    Athiae Active Author

    Mivel ez a magyarok "Ötletbörzéje", gondoltam ideillik, hogy megisszam, mit ötleteltek angol fórumon.

    Szavazást indítottak arról, hogy a játékosok szeretnének-e trezor bővítést vagy nem. Mivel elég kevesen szavaztak még a feltételezett játékos (és fórum-) közösséghez képest, valőszínűleg akad, aki még nem látta közületek.

    https://board-en.drakensang.com/threads/the-time-has-come-for-a-locker-expansion.79562/

    1. válasz: ne legyen bővítés
    2. válasz: a lenti képnek megfelelően bővítsenek
    3. válasz: szélesítsék plusz két oszloppal és adjanak még 3 oldalnyit.

    Bocs, ha már volt.
     
  16. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Na ha ott nem szavaztak akkor itt már végképp ne várj semmit.. Havi 1-2 poszt van...abszolút értelmét vesztette ilyen formában a fórum.. Ha megszűnnne lehet fel se tűnne senkinek
     
  17. Athiae

    Athiae Active Author

    Magától nem is fog változni semmi, csak ha releváns tartalom jelenik meg.

    Olvasgatva a fórum angol részét és a magyart összevetve szakadék jellegűen tátongó különbségeket láttam.
    Pl. magyar fórumon van összesen 3-4 aktív téma, a többi a modik közleménye.
    Ezekből engem személyszerint cím alapján ez az egyetlen fogott meg. És nagy csalódás volt azt olvasni, hogy az igazi ötletek helyett nagy részt siránkozás és a "mi miért nem jó úgy ahogy van" fejtegetése folyik csak. Ez engem nem érdekel, ezért nincs is értelme nagyon olvasgatnom.

    Nem célom senki megsértése, inkább csak hangosan gondolkodtam.
     
    opos2012 and Glorryen like this.
  18. pukiface

    pukiface Someday Author

    1-2 angol topic aktív, és pár cirill betűs kibeszélő (szoktam nézni fordítóval), de ugyanazt írják mindenhol,.. nincs community, nincs feedback, a twitchen sem válaszolnak a kérdésekre, és senkit nem érdekel ki, mit, és hova írkál. A tegnapi videóban azt sem tudták hogyan működik az az event amivel éppen játszanak, a csetelők mondták el nekik a szabályokat, amikor értetlenkedtek. Igazából el sem hittem hogy ezt látom, mikor elvileg nekik az a munkájuk, hogy kapcsolatot tartsanak, és ismerjék a projectet amin dolgoznak. :D :D Szóval ezért lett összevonva, és ezért nincs kommunikáció, és ezért jönnek csak a siránkozással ide az emberek, (mint ahogy én is) gőz levezetőnek, mert más értelme nincs. ;)
     
    jackoneill1976 likes this.
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Teljesen feleslegesek a fórumok.. Elég lenne az angol oszt csókolom... Sehol sincs amúgy sem semmi infó,úgy kell keresni külsős helyeken...
     
    pukiface likes this.
  20. Arkhon75

    Arkhon75 Forum Greenhorn

    Sajnálnám, már 8 éve játszom, és én kaptam sokszor segítséget innen modiktól vagy pályatársaktól, valamint adtam jómagam is amikor tudtam. Egy jó közösség kellene. Emlékszem amikor pl. minden hibajelzést 100 vagy 200 anderrel díjaztak, amikor még komplex matek számoló excel táblákat kreáltunk és segítettünk egymásnak, amikor az egyik megkezdett ötletét a másik toldotta meg és egy harmadik gondolta tovább, és a modi eljuttatta a fejlesztőknek... Tuti hogy magyar feltalálásra lett eszencia váltó, a kamu Khalys kékeszisek miatt színkijelző, az igazságkristály eltörlése, a kezdetben értéktelen kainit, gyémánt és ónix felértékelése, a sisak nemláthatóvá tétele a karakter arca miatt, millió fordítási és logikai hiba korrektúrája ás sorolhatnám... leleményes a mi népünk Virág elvtárs:)
     
    Hugger and opos2012 like this.